Werkplaats & service

Onderhoud & reparatie

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een mankement? Ook dan is uw auto bij onze monteurs in goede handen. U kunt kiezen of we bij reparatie gebruik maken van originele onderdelen van de autofabrikant, of voor onderdelen van een ‘after-market’ producent zoals bijvoorbeeld Bosch, Magneti Marelli of ContiTech.

Digitaal Service Register (DSR)

Moderne auto’s van diverse automerken hebben geen onderhoudsboekje meer. Een servicebeurt of reparatie wordt dan gemeld in een Digitaal Service Register (DSR). Kunt u dan alleen terecht bij de merkdealer? Nee hoor, wij vullen de uitgevoerde werkzaamheden netjes voor u in, bij het merk-specifieke register.

Bandenservice

Het is voor uw rijveiligheid van essentieel belang, dat uw auto beschikt over degelijke autobanden. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe of wilt u een extra set zomer-/winterbanden? Met onze bandenservice rijdt u veilig de weg weer op. Voordelig geprijsd en de meeste gebruikelijke bandenmaten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Reconditionering & herstel

U houdt het liefst uw auto in showroomstaat. Toch kan het zijn dat er na verloop van tijd, wat gebruikerssporen ontstaan. Een deukje of kras kan in onze spuiterij vakkundig worden herstelt. Onze poetsafdeling biedt uw auto een grondige reiniging.

Auto 19 is ook te vinden op www.autoschade-info.nl.