ZEKER RIJDEN MET AUTO 19!

Wanneer u een nieuwe auto koopt, wilt u hier natuurlijk lang plezier aan beleven. Zo zien ook wij dat het liefste. Om de kans op gebreken te verkleinen, hebben we een aantal Zekerheidspakketten samengesteld. 

Bij aankoop van een auto kunt u kiezen voor een GRATIS zekerheidspakket, of een Autogarantie tegen meerprijs. Wat voor u de beste keuze zal zijn, is onder andere afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto die wordt aangeschaft en of u bereid bent zelf (een deel van) mogelijke reparatie/onderhoudskosten te dragen.

Zekerheidspakket 1

Consumentenverkoopprijs + 0,- Euro

Zekerheidspakket 1 is van toepassing op iedere* auto die bij ons wordt aangeschaft tegen de consumentenverkoopprijs. Hiervoor betaalt u niks extra! Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat!

Voordat de auto wordt afgeleverd, wordt de auto uitvoerig geïnspecteerd, bedrijfsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld motorolie en ruitenwisservloeistof, worden gecontroleerd en indien nodig op peil gebracht. De auto krijgt voor levering een APK, uw nieuwe auto wordt tenaamgesteld en eventueel uw inruilauto gevrijwaard. Op de aanschaf is bescherming tegen non-conformiteit van toepassing ( Artikel 7:17 BW).

Zekerheidspakket 2

Consumentenverkoopprijs + 595,- Euro

Zekerheidspakket 2 is een voordelige keuze om te zorgen dat u voor een langere tijd niet hoeft om te zien naar onderhoud. Uw nieuwe auto wordt voor aflevering onder andere voorzien van een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, brandstof t.w.v. 20,- Euro en een poetsbeurt. Uw nieuwe auto wordt tevens geleverd met 6 maanden instapgarantie i.s.m. Autogarantie.

Zekerheidspakket 3

Consumentenverkoopprijs + 995,- Euro

Voor wie extra lang zekerheid wenst bij de aanschaf van een auto, is Zekerheidspakket 3 wellicht de beste keuze. Naast de inhoud van Zekerheidspakket 1, een onderhoudsbeurt, poetsbeurt en brandstof, ontvangt u een garantie die u wordt aangeboden in samenwerking met Autogarantie.nl. De instapgarantie heeft een garantieduur van maar liefst 12 maanden!

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.

Autogarantie, zoals onderdeel van Zekerheidspakket 2 en 3, is aan te schaffen bij aankoop van een auto tot een leeftijd van 10 jaar en met minder dan 150.000 kilometer gereden.

Tegen een meerprijs is de instapgarantie te upgraden naar een uitgebreide dekking. De prijzen en mogelijkheden kunnen we vrijblijvend voor u calculeren. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling tel. 0575 – 840 431 of verkoop@auto19.nl.

Instapgarantie: informatie en voorwaarden

Uitgebreide garantie: informatie en voorwaarden

Uitgesloten voertuigen

Aanspraak maken op garantie of conformiteitsvereiste

Uiteraard doen onze monteurs hun uiterste best uw nieuwe auto in goede technische conditie te leveren. De auto is voor aflevering uitvoerig gecontroleerd en eventueel voorzien van een onderhoudsbeurt en/of reparatie (afhankelijk van de afgesproken condities en het door u gekozen Zekerheidspakket). Desondanks kan het voorkomen dat zich een probleem of mankement openbaart. U kunt dan aanspraak maken op garantie of het conformiteitsvereiste.

Autogarantie 6 of 12 maanden

Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat u de garantieclaim eenvoudig en snel kunt (laten) indienen via mijn.autogarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij u in de buurt. Zo heeft u garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Conformiteitsvereiste

Kunt u aanspraak maken op het conformiteitsvereiste, zoals bepaald in het Burgerlijk Wetboek, dan kunt u dit aan ons melden met een verzoek tot herstel. De auto dient bij onze werkplaats aangebracht te worden en wij dienen in de gelegenheid gesteld te worden diagnose uit te voeren en het mankement te verhelpen. Kosten voor transport en/of vervangend vervoer zijn voor uw rekening. Is een defect niet toe te schrijven aan het conformiteitsvereiste, dient Auto 19 te worden vrijgesteld van gemaakte (diagnose) kosten.

Contactgegevens:

Auto 19
De Stoven 21
7206 AZ Zutphen
info@auto19.nl
Tel: 0575 – 840 431

*) Bij voertuigen die worden aangeschaft tegen een exportprijs, met korting of onder handelsvoorwaarden (B2B), is geen aanspraak te maken op Zekerheidspakket 1, 2 of 3. Een Zekerheidspakket is dus niet van toepassing indien een voertuig wordt aangeschaft voor een lagere prijs dan de consumentenverkoopprijs. U doet in dit geval vrijwillig afstand van uw recht op de inhoud van Zekerheidspakket 1/2/3 inclusief de bescherming tegen non-conformiteit. In ruil hiervoor, verkrijgt u korting op de aanschaf.