ZEKER RIJDEN MET AUTO 19!

Wanneer u een nieuwe auto koopt, wilt u hier natuurlijk lang plezier aan beleven. Zo zien ook wij dat het liefste. Om de kans op gebreken te verkleinen, hebben we een aantal Zekerheidspakketten samengesteld. 

Bij aankoop van een auto kunt u kiezen voor een GRATIS zekerheidspakket, of een Autogarantie tegen meerprijs. Wat voor u de beste keuze zal zijn, is onder andere afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van de auto die wordt aangeschaft en of u bereid bent zelf (een deel van) mogelijke reparatie/onderhoudskosten te dragen.

Tip: Is de kilometerstand van uw nieuwe auto onder de 150.000 km en/of dient er binnen enkele maanden een onderhoudsbeurt of APK te worden uitgevoerd? Kies dan voor Zekerheidspakket 2 of 3. De meerprijs van dit pakket is lager dan de waarde van dit pakket.

Zekerheidspakket 1

Consumentenverkoopprijs + 0,- Euro

Zekerheidspakket 1 is van toepassing op iedere* auto die bij ons wordt aangeschaft. Hiervoor betaalt u niks extra! Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat!

Voordat de auto wordt afgeleverd, wordt de auto uitvoerig geïnspecteerd en bevindingen worden vastgelegd in een checklist. Bedrijfsvloeistoffen zoals bijvoorbeeld motorolie en ruitenwisservloeistof, worden gecontroleerd en indien nodig op peil gebracht. De auto heeft een APK met een vervaldatum die minimaal niet is verstreken, uw nieuwe auto wordt tenaamgesteld en eventueel uw inruilauto gevrijwaard. Op de aanschaf is de wettelijke garantie van toepassing.

*) Bij voertuigen die worden aangeschaft tegen een exportprijs of onder handelsvoorwaarden (B2B), is geen aanspraak te maken op Zekerheidspakket 1.

Zekerheidspakket 2

Consumentenverkoopprijs + 195,- Euro

Zekerheidspakket 2 is een voordelige keuze om te zorgen dat u voor een langere tijd niet hoeft om te zien naar onderhoud. Uw nieuwe auto wordt voor aflevering voorzien van een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, brandstof t.w.v. 15,- Euro en een poetsbeurt. Ook zijn de punten uit Zekerheidspakket 1 inbegrepen.

Zekerheidspakket 3

Consumentenverkoopprijs + 595,- Euro

Voor wie extra zekerheid wenst bij de aanschaf van een auto, is Zekerheidspakket 3 wellicht de beste keuze. Naast de inhoud van pakket 1 en 2, ontvangt u een garantie die u wordt aangeboden in samenwerking met Autogarantie.nl. Zekerheidspakket 3 is aan te schaffen bij aankoop van een auto tot een leeftijd van 10 jaar en met minder dan 150.000 kilometer gereden.

  • Instapgarantie 6 maanden
  • Uitgebreide garantie 12 maanden incl. pechhulp binnen Nederland (+ 400,- Euro)

Instapgarantie: informatie en voorwaarden

Uitgebreide garantie: informatie en voorwaarden

Uitgesloten voertuigen

Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat u de garantieclaim eenvoudig en snel kunt (laten) indienen via Mijn.Autogarantie.nl. Ook handig: door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij u in de buurt. Zo heeft u garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.